Veelgestelde vragen

Doordeweeks hanteren we geen shifts. Uw reservering kent geen tijdslimiet, waardoor u ongehinderd kunt genieten en zo lang als gewenst kunt blijven.

Op zaterdagen en feestdagen hanteren we twee shifts. Shift 1 loopt van 17u tot 20u, en Shift 2 begint om 20.30u tot sluitingstijd.

Belangrijk: Als je bijvoorbeeld op een zaterdagavond later aankomt dan gepland voor de eerste shift, blijft de maximale zittijd tot 20u geldig. Helaas is verlenging na dit tijdstip niet mogelijk.

Indien je verwacht meer dan 15 minuten te laat te zijn voor je reservering, stellen we het op prijs als je ons zo spoedig mogelijk op de hoogte brengt. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar het restaurant. We zullen ons best doen om je gereserveerde plaats te behouden.

Het is belangrijk op te merken dat op zaterdagen en feestdagen we werken met shifts, dus houd er rekening mee dat hoe later je arriveert, hoe korter de beschikbare tijd aan de tafel zal zijn.

In het geval dat je je reservering niet kunt nakomen, verzoeken we je vriendelijk dit uiterlijk 12 uur van tevoren te melden via de bevestigingsmail die je bij het reserveren hebt ontvangen of telefonisch contact op te nemen. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans heeft om te reserveren, vragen we vriendelijk om begrip als je je reservering niet kunt nakomen. Bij no-shows of annuleringen binnen 12 uur brengen we een vergoeding van € 30 per persoon in rekening. Jouw medewerking helpt andere gasten die graag zouden reserveren.

Ja, al onze gerechten zijn halal.

Neen, wij serveren geen alcohol.

Mogelijk, neem eerst contact op met het restaurant voor verdere afstemming.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Je kunt een overzicht vinden op onze website door hier te klikken.

Kinderen tot 12 jaar kunnen smullen van ons kindermenu, waarop dezelfde heerlijke gerechten staan als op het volwassenenmenu, maar tegen een voordeliger tarief. Voor peuters en baby’s

rekenen we geen extra kosten aan als ze geen bord nodig hebben (vermeld ze wel zeker bij de reservering m.b.t. het aantal). We beschikken over een beperkt aantal kinderstoelen, dus laat ons dit weten bij de reservering. In geval van kinderwagens laat ons dit dan ook weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Neen, we bieden geen à la carte opties aan. Je hebt de keuze uit onze heerlijke samengestelde menu’s en afzonderlijke gerechten zijn niet beschikbaar.

Ja, voor groepskortingen vragen we je om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden en voorzieningen voor jouw groep.

Bestel een dessert en geniet van een feestelijke tafelvuurwerkshow met muziek. Als je je eigen taart meebrengt, neem dan contact op voor details. Vergeet niet om dit ter plaatse aan een van onze medewerkers te vermelden.