Braziliaanse

Grill Restaurant

te Antwerpen

Wie is niet in de ban van de authentieke barbecue en de smaak van houtskool in het vlees? Vol ongeduld kijken we steeds uit naar het geringe aantal zomerdagen om de BBQ uit de schuur te halen. Na een lange winterslaap is het eerst een ware uitdaging om het vuur weer aan te steken. Dit natuurlijk buiten de mensen gerekend die niet beschikken over een buitenruimte… Bij ons hoeft niemand zich geremd te voelen!

“De liefde aan de grill is de glimlach aan tafel”

Wij bereiden ons vlees, vis en groenten voor u op de houtskoolgrill en dit het hele jaar door. Voor grote eters hebben we bovendien ietsje meer in petto: u eet tot u genoeg hebt. Tenslotte geeft u zelf ook aan of u een pauze wil inlassen.

We zijn geen pioniers maar we merken wel dat dit concept heel erg in de smaak is gevallen. Een ware uitdaging is om hiermee een breder doelgroep te bereiken en om zelfs internationaal te gaan.

Van harte welkom

Contacteer ons

Cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.